Marmaris Emlak Pazarı

İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Marmaris Satılık Daire

Marmaris Satılık Daire

Marmaris Satılık Daire


Türkiye'nin gözde tatil beldelerinden biri olan Marmaris'te daire sahibi olmayı kim istemez ki? Marmaris'in en güzel mahallelerinden biri olan Çamdibi Mahallesi satılık daire arayanların birincil tercihi olmuş durumdadır. Barındırdığı birçok hastanenin ve okulun yanı sıra kargo hizmetleri ve çeşitli kültürel faaliyetler de Çamdibi Mahallesi'nde yaşamak için geçerli sebeplerdir. 

Dolmuş, otobüs gibi toplu taşıma araçlarının dışında market, pazar ve AVM gibi birçok yere yürüme mesafesinde olması da günlük yaşantınızda oldukça kolaylık sağlar. Marmaris'in tatil kasabası olarak sayılabilecek İçmeler Mahallesi ise hem ev sahibi olmak hem de yazları tatilin tadını çıkarmak için idealdir. 

İçmeler Mahallesi satılık daire sahibi olanların en büyük avantajı ise Marmaris merkeze yakın konumda olmasıdır. Kısa bir yolculuktan sonra banka, sağlık hizmetleri gibi günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Daha çok denizi ve plajlarıyla ünlü olan bu mahallede pek çok yere yürüme mesafesiyle ulaşabilirsiniz. Marmaris'in en çok tercih edilen mahallelerinden biri de Siteler Mahallesi'dir. 

Çok sayıda otel ve plaj bulunan Marmaris Siteler Mahallesi satılık daire sahibi olanlar tatilin tadını doyasıya çıkarabilirler. Birden çok su parkı bulunan Siteler Mahallesi, tatil beldesi olmasının yanı sıra çok sayıda restaurant, kafe, avm, markete de ev sahipliği yapar. 

Marmaris'in daire sahibi olmak için ideal olan diğer mahallelerinden biri de Armutalan Mahallesi'dir. İçmeler'e yakın olan Armutalan Mahallesi satılık daire arayanların tercih edebileceği bir konumda yer alır. Yazlık yerde bulunmasının sağladığı avantajla birçok yere yürüme mesafesindedir. Marmaris Milli Parkı, Loryma Antik Kenti, Marmaris Plajı gibi yerlere de oldukça yakındır. Armutalan Mahallesi ister yaz tatillerinizi geçirmek için ister yıl boyu kalmak için tercih edebileceğiniz son derece güzel bir konumda bulunur. 

Marmaris satılık daire sahibi olmak istiyorsanız Turunç Mahallesi'ni de tercih edebilirsiniz. Marmaris'in sahil beldelerinden sayılan Turunç Mahallesi, İçmeler'den sonra en popüler koya sahip beldedir. Tatil beldelerinin sağladığı ulaşım ve her yere yürüme mesafesinde olma avantajı burada da geçerlidir. Birçok turistik gezi imkânı bulunan Turunç Mahallesi, günlük hayatın dışına çıkıp doğal yaşantıya kavuşmak için harika bir yer sunar. Turunç Koyu ve Turunç Halk Plajı, Mavi Bayrak statüsündedir. Palamut Tepesi'nde doğa yürüyüşü yapabilir, cip ile safari turlarına katılabilirsiniz. Marmaris Turunç Mahallesi satılık daire ilanlarına sitemizden bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir