Marmaris Emlak Pazarı

İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Marmaris’in En Ünlü Koyları ve Plajları

Marmaris’in En Ünlü Koyları ve Plajları

Marmaris’in En Ünlü Koyları ve Plajları


Türkiye’nin cennet köşesi, maviyle yeşilin en çok yakıştığı tatil beldesi, huzurun tek adresi Marmaris’in birbirinden güzel koylarını biraz daha yakından tanımak isteyenlere: 

Sedir Adası / Kleopatra Plajı

Gökova Körfezi’nin mini Sedir Adası, Marmaris’e olan yakınlığı ile tekne turlarının ve bireysel gezginlerin görmek istediği ilk yerlerden. Altın renkli özel kumu ve turkuaz koyu ile ünlü olan Sedir Adası’nın adı, adanın bir zamanlar ev sahipliği yaptığı sedir ağaçlarından geliyor. Sedir Adası; aynı zamanda Kleopatra Adası olarak da biliniyor; çünkü Kleopatra ve Sezar’ın gizli aşkını burada yaşadığına inanılıyor. Sedir Adası, ülkemizin müze adalarından. Gitmek için Marmaris limanından kalkan özel tekneleri, günübirlik tekne turlarını veya Çamlı Köyü’nden kalkan dolmuş tekneleri kullanabilirsiniz

Bördübet Koyu

Adı bile aslında ne kadar farklı bir yer olduğunun mesajını veriyor değil mi? Akdeniz’in en temiz koylarından biri olan Bördübet, çam ağaçlarının arasında kalmış saklı bir cennet adeta.

Marmaris merkezde konaklıyor olsanız bile mutlaka günübirlik buraya gelmenizi öneriyoruz.

Kumlubük Koyu

2 km uzunluğundaki sahil şeridi ile Marmaris sevdalılarının vazgeçilmez adresi olan Kumlubük Koyu ve hemen arka kısmında bulunan birbirinden şirin butik oteller burayı daha bir özel kılıyor.

Denize sıfır hem de Marmaris merkezdeki otellerden çok daha uygun fiyata konaklamanız mümkün.

Çiftlik Koyu

Marmaris’in bir başka cennet köşesi daha! Öylece oturup, etrafı izlemek bile insana huzur veriyor.

Ruhunuzu dinlendirebileceğiniz, sadece kuş cıvıltılarıyla güne merhaba diyeceğiniz huzur dolu bir yer burası…

Gebekse Koyu

Yine bir başka ilginç isimli Marmaris koyu daha! Gebekse Koyu, en çok da tekne turlarının en uğrak noktası oluyor.

Ama siz derseniz ki, kalabalıkla işim olmaz, bana bir sandal verin yeter; tam olarak doğru adrestesiniz. Bir sandal kiralayın ve bu muhteşem koyun derinliklerinde huzur bulun.

Selimiye Koyu

Marmaris denilince akla ilk gelen koylardan biri olan Selimiye Koyu, özellikle yaz aylarında çok kalabalık olduğu için tatil döneminizi Mart sonu veya Nisan başına denk getirmenizde fayda var.

Bu aylarda çıt dahi duymayacağınız Selimiye Koyu, kalabalıktan, şehir hayatından ve tüm stresten uzaklaşmak isteyenlere kucak açıyor.

Abdi Reis Koyu

Deniz, kum, güneş, insan daha ne ister ki demeyin: Sessizlik, dinginlik, huzur ve dahası var. Siz de 2. grup tatilcilerdenseniz, Abdi Reis Koyu tam size göre!

Marmaris’in en sessiz koyu olma tacını kimselere kaptırmayan Abdi Reis Koyu’nda unutamayacağınız bir tatil sizleri bekliyor.

Orhaniye – Kızkumu

Kızkumu, efsanelerin başrolünde, mitolojiye damgasını vurmuş, masallara konu olmuş muhteşem Kızkumu…

Hem tarih hem deniz, kum, güneş üçlüsü bir arada olsun diyenlerdenseniz şayet mutlaka ilk fırsatta Kızkumu’na gitmelisiniz.

Amos Koyu

Kumlubük ile Turunç arasında mükemmel bir konuma sahip olan Amos Koyu, Marmaris’in keşfedilmeye değer ama görür görmez de iyi ki de keşfedilmemiş, sakin ve sessiz bir yer olarak kalmış diyeceğiniz bir yer.

Hazır buralara kadar gelmişken Amos Antik Kenti’ne uğramayı da unutmayın.

Marmaris İçmeler

Plaj partileri, eğlence, dans, gece hayatı, alışveriş, bir tatilden beklediğiniz her şey Marmaris İçmeler’de mevcut.

İçmeler beldesinin öyle de güzel bir koyu var ki, günün 24 saati ayrılmak istemeyeceğiniz türden…

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir